Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@08:32:05 GMT

امکان دریافت غیرحضوری رمزیکبار مصرف

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۲۴۷۲

امکان دریافت غیرحضوری رمزیکبار مصرف

پول‌نیوز - مدیر امور فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران از آمادگی کامل این بانک برای اجرایی‌سازی امکان دریافت رمز دوم پویا برای انجام تراکنش‌های بانکی از اول‌خردادماه خبر داد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، سیدجعفر صدری با اشاره به اینکه بانک صادرات ایران در حوزه فناوری اطلاعات تلاش دارد پیشگام بوده و در عین سهولت، دقت و امنیت اجرای عملیات بانکی الکترونیکی را برای مشتریان تضمین کند، اظهار کرد: بر اساس اعلام بانک مرکزی، بانک‌ها از ابتدای خردادماه سال جاری باید امکان استفاده از رمز دوم یکبار مصرف و پویا را عملیاتی کنند که این اتفاق در بانک صادرات به‌خوبی سامان داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی افزود: دریافت «رمز دوم پویا» برای انجام تراکنش‌های اینترنتی دارندگان کارت‌های بانک صادرات ایران، از طریق اپلیکیشن پرداخت «صاپ» صورت می‌گیرد و نیازی به مراجعه حضوری مشتریان به شعب وجود ندارد.

مدیر امور فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران گفت: دریافت رمز دوم پویا در روزهای آینده بر روی اپلیکیشین پرداخت «صاپ» عملیاتی می‌شود و مشتریان این بانک با نصب این اپلیکیشن می‌توانند رمز دوم پویای دوم خود را ایجاد و در درگارا اینترنتی مورد اسفاد قرار دند.مورد استفاده را ایجاد کند.

وی افزود: با استفاد از این روش،‌ نیاز به حضور مشتریان در شعب نبوده و تنها با استفاده از اپلیکیشن «صاپ» و رجوع به یکی از خودپردازهای بانک‌صادرات ایران می توان نسبت به دریافت رمز یکبار مصرف (پویا) اقدام کرد. مقدمات لازم برای تکمیل مراحل فعال‌سازی رمز دوم پویا در دستگاه‌های خودپرداز نیز انجام شده و تا قبل از اول خردادماه همه این موارد عملیاتی و اطلاع‌رسانی خواهند شد.

صدری ادامه داد: اپلیکیشن پرداخت «صاپ»، اپلیکیشن پرداخت بانک صادرات ایران است که خدمات متعددی مانند انتقال وجه از مبدأ ١١ بانک اصلی کشور، خرید شارژ، مانده‌گیری کارت‌ها، خرید آنلاین بیمه، خدمات گردشگری و... را ارائه می‌دهد که نصب آن برای مشتریان بانک صادرات ایران و بانک‌های دیگر جهت سهولت در فعالیت‌های بانکی مبتنی بر کارت مفید خواهد بود.

وی افزود: گزینه فعال‌سازی رمز دوم پویا (ویژه دارندگان سپهر کارت بانک صادرات ایران) در «صاپ» مراحل آزمایش نهایی خود را می‌گذراند و تا اول خرداد‌ماه قابل بهره‌برداری است. 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات ایران فناوری رمز یکبار مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • فرصت ۱۵ روزه مشاوران املاک برای دریافت شناسه یکتا
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات